Saltar al contenido

Boina

Pues eso, ayer empecé a hacer una boina y ayer mismo la acabé. La verdad es que las labores que cunden dan muchas alegrías, un resultado bonito y práctico siempre sube los ánimos.

7 comentarios en «Boina»

 1. Lolita!! És mona la boina, però tinc un suggeriment per tu: fer fotos on es vegi la roba que la porta una model. La veritat és que és millor si la pots veure posada…. La Tània segur que surt encantada!!

  1. Cuanta raó que tens, de fet ho vaig pensar quan vaig fer les fotos, però no volia sortir jo. El que no havia pensat era fer sortir a la Tània… bona idea. Com que la boina encara la tinc potser fitxo a la Tània i penjo la foto nova, sempre es veurà molt millor el que he fet. Ptons

 2. jejeje la boina perfect, però m’agradaria llisa de color gris o gris rata.

  La bufanda m’ha agradat molt. En quins colors es pot fer? jo potser millor en gris-marro…colors d’hivern. Ja em diràs quan puja.

  1. La bufanda és molt xula i el color gris-marró està molt bé, però també està en color marró fosc, marró clar i cru que a mí és la que més m’agrada, d’aquestes en vaig fer mínim tres i et pots creure que no n’hi vaig fer cap foto!!! Ja parlarem de preus… però no t’arruinaràs, sóc molt benèvola. Ptons

  2. Per cert Mercè, quin és el color gris rata?? jajaja Si vols anem juntes a comprar la llana i si no, una altra opció és que te’n fiïs de mi, i aniré a comprar una llana gris com la de la foto, però llisa, i ja compraré doble llana per poder-te-la fer ben gran.
   Ens mantenim en contacte. Ptons

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio esta protegido por reCAPTCHA y laPolítica de privacidady losTérminos del servicio de Googlese aplican.

El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.