Saltar al contenido

Estoy leyendo…

Esta entrada la haré en catalán porque veo que el libro no se ha editado en castellano…

«Bones intencions» de Maria Mercè Roca

Sinopsis:

Bones intencions us pot semblar un títol un pèl cursi i ambigu però reflecteix ben bé el rerefons del llibre; les segones oportunitats de la vida. Segones oportunitats que a vegades se’ns escapen, deixem passar o ens hi enganxem com els llençols al matí. Per sort, la protagonista d’aquesta història, la Valèria, aprofita la dita castellana -tan escoltada a casa- del “no hay mal que por bien no venga”.

La Valèria és una dona que aparentment roman en una vida tranquil·la i plaent. Casada, amb dos fills, regenta una farmàcia juntament amb el seu marit. Tot se li capgira, però, quan descobreix que aquest té una aventura amorosa amb una noia xinesa bastant més jove que ell. A partir d’aquest moment decideix donar un gir inesperat a la seva vida i posar-hi el pessic d’emoció que li mancava. És llavors quan la Valèria s’embarca en un projecte que acollirà una gran família de personatges esgarriats sense motivacions ni propòsits.

El darrer llibre de l’escriptora Maria Mercè Roca -coneguda també pel serial televisiu Secrets de família o Delictes d’amor, premi Ramon Llull 2000, entre d’altres- és, en definitiva, un llibre lleuger, de fàcil lectura. Una relat optimista de personatges comuns que a través dels seus petits actes diaris ajuden a fer la vida dels altres més feliç o, si més no, més portable. Recomanable pels qui estiguin capgirats i/o ofuscats. Ara bé, no us espereu un llibre de moral a dojo, sinó una història entretinguda d’uns personatges de carrer.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio esta protegido por reCAPTCHA y laPolítica de privacidady losTérminos del servicio de Googlese aplican.

El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.